“Een pad ontstaat door erop te lopen”

- Zhuang Zi -

INSPIRATIE WANDELINGEN

Waarom een Inspiratie Wandeling?

Een inspiratiewandeling is een bron voor energie en inspiratie. Het wandelen met anderen helpt je om op een ontspannen en natuurlijke wijze nieuwe inzichten te krijgen. Tijd om te verkennen in hoeverre je in balans bent, in verbinding met jezelf, waar je inspiratie van krijgt en waar jouw talenten liggen. Doordat de gesprekken in de natuur zijn voel je een bepaalde rust en vliegt de tijd voorbij!

Uit onderzoek blijkt dat door het onthaasten in de natuur er weer ruimte komt voor nieuwe impulsen en creativiteit. Ook wijst onderzoek uit dat wandelen een heilzame werking heeft op zowel de geest als het lichaam. Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfine (gelukshormoon) aan. Endorfine geeft een boost aan je immuunsysteem en aan je state of mind.

Wat is het doel van een Inspiratie Wandeling?

Inspiratie! Tijdens de wandeling ontmoet je mede-lopers en begeleid ik de wandeling met een aantal vragen. Het voordeel van een begeleide Inspiratie Wandeling is dat er al een mooie route is uitgestippeld in Twente. Zo raak je niet afgeleid in je gesprekken omdat de koers duidelijk is. Je hoeft alleen naar de afgesproken plek te komen, de route en een kop koffie is dus geregeld!

Voor wie?
Deze activiteit staat voor iedereen open die op zoek is naar een fijne wandeling met gelijkgestemden.

Kosten en invulling
De invulling verschilt per wandeling. Een overzicht van de verschillende activiteiten tref je aan in de agenda.

Kledingadvies
Trek kleren aan waar jij je comfortabel in voelt. Het dragen van goede schoenen en sokken is belangrijk want dit voorkomt blaren.

Heb je nog vragen of wil je meedoen aan een Inspiratie Wandeling?

Nederlandse molen in landschap
Rode bloemen in grasveld
Zwaan in het water
Looppad in een mooi bos