“Het mooiste wat
je kunt worden is jezelf”

- Anja Brunink -

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Anja Brunink. Ik ben woonachtig in het mooie Twente. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsrisicoadviseur en manager verzekeringen bij een organisatie in het oosten van het land.

Het sparren in de natuur is echt een passie van mij. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de frisse lucht. Het helpt mij om in drukke periodes te relativeren, waardoor ik voldoende in balans blijf.

Ik merk ook dat de gesprekken met anderen in de natuur intenser zijn dan de gesprekken die op de bank of vanachter het bureau plaatsvinden. De gesprekken leiden vaak tot bijzondere, ontwapenende ervaringen. Je geest raakt geprikkeld van het wandelen in de natuur wat veelal tot nieuwe ideeën en inzichten leidt. Zo is tijdens het wandelen ook de oprichting van Inspiratie Wandelingen ontstaan.

Anja Brunink

Het idee ontstond tijdens het wandelen met mijn vriendinnen. We merkten dat er tijdens het lopen heel andere gesprekken ontstonden dan op de bank of aan een vergadertafel. Onze gezamenlijke wandelingen bleken een enorme voedingsbodem voor creativiteit en iedere keer kwamen we vol inspiratie thuis. En wanneer we problemen bespraken, merkten we dat we veel sneller tot de kern kwamen.

Werk verloopt vaak procesmatig en daardoor ben je meestal meer met je hoofd bezig met als gevolg dat je daar ‘vast’ komt te zitten. Dat werkt belemmerend voor je creativiteit en je probleemoplossend vermogen. Mijn doel is om mensen achter hun bureau weg te krijgen en ze al lopend nieuwe inzichten en inspiratie te bieden.

Het leuke is dat deelnemers vaak een heel diverse achtergrond hebben. Ook zitten ze in verschillende fases van hun leven en hun carrière. Dat alleen al is heel prikkelend en inspiratievol, omdat je hele diverse mensen ontmoet. En wat is er nou mooier dan een hele ochtend te genieten van de frisse lucht en tegelijkertijd je netwerk uit te breiden? Ik gun iedereen om met andere mooie mensen de natuur in te gaan om volop geïnspireerd te worden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Wandel je met mij mee?